Syera Z

Have you meet him?
Sunday, 1 April 2012 ? 0 Atashinchi ?
You're always near.

Assalamualaikum,

           Hello, Hai. Lamanya tak blogging. Cause why? Banyak latihan. Senang kata busy :) Tapi baru baru ni jugak Alhamdulillah, hekhek, Iera dah jumpa cinta kedua. Selepas Donghae :) Iaitu.... Kai dari EXO-K :) Haha. Handsome gila kot. Muda pun muda. 4 tahun ja jarak umur. Kalau dibandingkan umur Iera dengan Donghae and Kai, bagai langit and bumi. Dengan Donghae 12 tahun jarak umur. Pelik jugak. Kenapa lah dia tak muda? Hishhh.

           Speaking of before, sekarang Kai dah jadi Top 5 Iera :) Banyak benda yang Iera suka tentang Kai. Beberapanya ialah sebab dia tinggi, ada baby face, vokal yang mantap, pandai menari dan rapping. Pandai BALLET :). Kitorang ada persamaan. Mysterious guy look. Tertambat hati Iera. Very chic :) Walaupun masih muda, tapi suaranya amat lunak didengar.


"Kai" EXO-K


            Fine fine, Iera ada secret. Hehe, boleh tak kalau Iera nak tukar Donghae tempat ke-2 and Kai ke-1. Haha. Tetap di hati, masih seorang yang setia cuma add Kai ja. Dulu Donghae saja kan, so kita ke alam baru pulak. Bila ada masa kita tukar tukar lah kan? Tapi tak akan sekali kali akan tukarkan Kai and Donghae untuk orang lain :(

            Again, korang ada dengar boy group baru NU'EST? Leader and maknae memang jauh berbeza. Leader dia bukan main charismatic, tapi maknae dia mysterious/fimenine? Kalau nak bandingkan dengan perempuan mesti susah nak tau. Buktinya amat kukuh.


Maknae NU'EST "REN"

Assalamualaikum.



Thanks for reading :) Do come again.




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction