Syera Z

Hug Me.
Monday, 12 March 2012 ? 0 Atashinchi ?


Assalamualaikum,

Seperti yang Iera tau, sunyinya tanpa kawan kawan. Tapi lagi sunyi tanpa teman lelaki. Pelik kan? Entah kenapa lah. Bila sekolah, Iera bertekad nak couple. Tapi bila cuti tak nak pulak. Tau sebab apa? Bila kat sekolah, Iera tak boleh tengok Donghae. Bila tak sekolah, Iera boleh tengok dia sepuas puasnya. Hehe. Waktu sekolah Iera tak boleh online or anything. Kena belajar. Bila cuti, apa lagi? On lah. Sapa nak kisah?

Semenjak duamenjak ni, Iera suka sangat baca novel yang tebal tebal tu. Addicted. Tak tau kenapa. Best kot. Sampai melayang RM53.00 sebab beli novel ja. Wuaaaa. Tapi berbaloi. Ada jugak benda nak buat cuti ni. Dari keluar rumah or terus baring je atas katil macam orang bodoh. Kan? Nasib jugak boleh order online, so kita angkutlah. Buat macam kita punya. Haha. Laptop Iera, abang Iera selalu take-over. Macam lah dia yang punya. Herh. Menyakitkan hati. Tu yang Iera tak boleh online sangat. Buat macam dia punya.

Okay, topic lain pulak. Lately selalu hujan, sampaikan Iera demam, selsema, batuk batuk. Ambil ubat pun macam tu jugak. Pastu kena buat apa? But WT Heck! I'm a tough fighter. Insya - Allah. Dengan izin Allah :)

Assalamualaikum ;)


Thanks for reading :) Do come again.




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction