Syera Z

Notice!
Wednesday, 18 April 2012 ? 0 Atashinchi ?
Iwanthim.

Assalamualaikum,

Kay, first kalau nak cakap Iera tamak or what Iera dah tak peduli. Cause why? Sekarang dunia Iera dah tungging tebalik sebab Zayn Malik xD. Alah, yang One Direction tu lah. Buat tak tau lak. Thanks for the Tumblr Girls :) Tak sia sia salah taip. Hehe, alhamdulillah dia Islam. That's what I heard lah. First time tengok What Makes You Beautiful, Iera terus minat Zayn. So Iera search search dan search, akhirnya Iera dapat tau yang dia seorang Islam yang amat berbangga. Hekhek. Ya Allah, kenapalah Kau kurniakan seorang yang begitu sempurna dimataku?

Iera akan bantah secukup cukupnya kalau ada orang minat Zayn. #Keep on dreamin'. Haha. Alah, tak salah pun nak menggedik kan? Normal lah tu, sikap perempuan. Kawan Iera minat pun Iera bangkang. Sampaikan diorang duk ugut nak ambik Donghae and Kai. *Well, you guess what?!! You can have them. Haha. People change okay? Dunia berputar. Samalah macam manusia. #Pandai pandai ja. Belajar duk nampak Zayn ja. #Kemaruk dah aku ni.* Kawan Iera sampai tak larat nak dengar apa yang keluar dari mulut Iera ni. Semuanya Zayn Zayn Zayn. Aha. *Macam la tak kenal aku ni kan?

Mama Iera pun tak membantah yang Iera minat Zayn xD Kalau tak, ini tak boleh, itu tak boleh. Because... mama Iera sokong dia handsome and mama Iera kata "Boleh buat menantu dah Zayn hang tu." Aha, seronok gila. Mama Iera kata lagi, jodoh di tangan Tuhan, betul tu tapi tak bermakna kita tak perlu berusaha. #Ehh, aku bercakap pasal nak kahwin eh? Aha. Btw, ugut lah nak bunuh ke nak apa pun untuk Iera, cause I'm not buying it. Asalkan dunia aku and dia sudah. Kiss goodbye :)

Assalamualaikum.

Mine <3
One Direction //


Thanks for reading :) Do come again.




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction